This project is read-only.

When adding the webpart, i get two video players?

Mar 31, 2010 at 5:07 PM

looked at the webpart properties but I didn't see anything that might be used to control this....

is this the correct behavior?  or am i doing something wrong?

Apr 5, 2010 at 7:11 PM

I have the same issue... I hope this isn't normal...

Apr 10, 2010 at 11:05 PM
Edited Apr 10, 2010 at 11:27 PM

I have the same issue...   :(. Havivi can you help as pls.

Apr 13, 2010 at 12:33 PM

hi cvhp1972 and roblen.

  I made some work around .  The project install this form c:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\TEMPLATE\LAYOUTS\Havivi_SharePointVideoPlayer.aspx.

And there is this code :

SVP svp = new SVP();
svp.FLVBestand = SPContext.Current.Web.Url + "/" + item.File.ToString();
this.Controls.Add(svp);

//add  work around remove second a - element

Label palyer = (svp.Controls[0].Controls[0].Controls[0].Controls[0] as Label);
int len = palyer.Text.LastIndexOf("a>")- palyer.Text.LastIndexOf("<a") + 2;
palyer.Text = palyer.Text.Remove(palyer.Text.LastIndexOf("<a"), len);

 

Apr 19, 2010 at 5:45 AM

Have just discovered this problem to

 

I had upgraded the previous solution to this one, should we have retracted it first?

Apr 19, 2010 at 5:56 AM

Have tried retracting and have had some success although the picture is still displayed incorrectly.

 

Re-adding as a web part to the site is still displaying 2 instances and sometimes the file is launched in duplicate

 

Havivi this is an awesome web part a part from this